Ongeëvenaarde motor services

Goltens bellen is een slimme zet bij elk probleem in de machinekamer.

Reparatie en onderhoud van dieselmotoren is één van de belangrijkste diensten van Goltens. Vakkundige engineers en monteurs met ervaring op het gebied van scheepswerven, OEMs, elektriciteitscentrales en scheepvaart weten waar ze moeten kijken en waar ze moeten beginnen om elke motor te repareren. Door onze diepgaande technische vakkennis kunnen wij alle vereisten snel analyseren, om daarna de klus te klaren.

Motorreparaties en -onderhoudMotorreparaties en -onderhoud

Snelle toegang tot kritieke reparatie minimaliseert extern huren of verloren productie.

  Reconditioneren en reparaties in werkplaatsReconditioneren en reparaties in werkplaats

  Met reparatie en revisie in meer dan 20 locaties overal ter wereld kunnen onze klanten rekenen op een onmiddellijk antwoord op hun problemen.

   Dieselmotor spare partsDieselmotor spare parts

   Toegang tot OEM- en niet-OEM-dieselmotoronderdelen van honderden internationaal gerenommeerde fabrikanten.

    Alle dieselcasesAlle dieselcases

    De beste manier waarop wij kunnen aantonen hoe Goltens serieuze problemen oplost, is aan de hand van ons steeds groter wordend archief van case studies.

     Door onze diepgaande technische vakkennis kunnen wij alle vereisten snel analyseren, om daarna de klus te klaren.

     Als specialist in dieselmotoren, onderhouden en repareren wij een breed scala aan diesel- en gasmotoren. Wij zijn gespecialiseerd in routine-onderhoud en grote reparaties aan alle grote merken hoofd- en hulpmotoren.

     Onze expertise is niet beperkt tot de motor zelf, maar omvat alle belangrijke voorzieningen in de machinekamer. Ons vermogen ook turbo's, brandstofapparatuur, regulateurs, alarmsystemen, automatisering en besturing te verzorgen, zorgt ervoor dat Goltens niet alleen een toonaangevend expert in dieselmotoronderhoud is, maar ook het duidelijke alternatief voor de OEMs.

     MaritiemMaritiem

     Goltens is al lange tijd het favoriete alternatief voor de fabrikant bij het verstrekken van uitgebreide dienstverlening en reparaties voor de maritieme markt. Downtime staat gelijk aan verloren vaartijd en opbrengsten: Goltens brengt schepen zo snel mogelijk weer in de vaart.

      Offshore Oil & GasOffshore Oil & Gas

      De complexe eisen van de offshore olie- en gasmarkt vereisen vakkundige, deskundige monteurs die snel en accuraat reageren. Goltens' lange geschiedenis en expertise in deze sector maakt ons de voor de hand liggende keuze voor operators over de hele wereld.

       ElektriciteitscentralesElektriciteitscentrales

       Elektriciteitscentrales over de hele wereld, hoe afgelegen ook, vertrouwen erop dat Goltens essentieel onderhoud en reparaties snel kan uitvoeren. De wereldwijde aanwezigheid van Goltens en uitgebreide vaardigheden met dieselmotoren maken ons de favoriet van elektriciteitscentrales over de hele wereld.