Case studies over dieselmotoren

Alle case studies over dieselmotorenAlle case studies over dieselmotoren

Goltens bellen is een slimme zet bij elk probleem in de machinekamer. Reparatie en onderhoud van dieselmotoren is één van de belangrijkste diensten van Goltens. Vakkundige engineers en monteurs met ervaring op het gebied van scheepswerven, OEMs, elektriciteitscentrales en scheepvaart weten waar ze moeten kijken en waar ze moeten beginnen om elke motor te repareren. Door onze diepgaande technische vakkennis kunnen wij alle vereisten snel analyseren, om daarna de klus te klaren.

  Case studies over krukas wisselCase studies over krukas wissel

  In het vervelende geval dat een krukas wordt afgekeurd en niet meer ter plekke of in de werkplaats kan worden gered, zijn de teams van Goltens zeer bekwaam in het snel en veilig wisselen van krukassen.

   Case studies over laser alignment en ondergietenCase studies over laser alignment en ondergieten

   De insitu- en dieselmonteurs van Goltens hebben een brede expertise op het gebied van ultramoderne gereedschappen voor laseruitlijning. We voeren routinematig laseruitlijning van assen en generatoren uit, vlakheidscontroles op blokken, bedplates en andere oppervlakken, schijven/poelies, loodlijnen en alle andere apparatuur waar rechtheid of vlakheid van cruciaal belang is.

    Case studies over ingietenCase studies over ingieten

    Goltens is al meer dan 70 jaar marktleider in het centrifugaal gieten van witmetalen lagers voor het reconditioneren en ingieten van lagers voor maritieme en industriële toepassingen, evenals voor elektriciteitscentrales.