Homepagina Woodward

Regulateurs, aandrijvingen, bediening en kleppen

Woodward is 's werelds grootste onafhankelijke ontwerper en fabrikant van energieregelsystemen, waaronder regulateurs, aandrijvingen en bediening voor industriële motoren, turbines en elektrische apparatuur.

Goltens is de erkende Woodward-distributeur voor motor- en bedieningssystemen en Erkende Motoren Retrofit (RER) voor de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein, Oman, Jordanië, Irak, Qatar, Koeweit, Iran en het Afrikaanse continent. Goltens heeft ook geautoriseerde onafhankelijke servicefaciliteiten (AISFs) binnen de reparatiefaciliteiten in Jakarta, Surabaya, Vietnam, Bahrein, Saoedi-Arabië en de Filipijnen.

Service, reparatie en uitwisselingenService, reparatie en uitwisselingen

Onze speciaal gebouwde werkplaatsen voor regulateurs zijn allemaal ISO 9001-gecertificeerd, volledig uitgerust met hoogopgeleide en ervaren medewerkers en voorzien van specialistische gereedschappen.

    De geïntegreerde systemen van Woodward zijn gebaseerd op een aantal belangrijke technologieën - elektronische bediening en software, aanlevering van brandstof en lucht, en verbrandingscontrole.  Dankzij het gebruik van volledig geïntegreerde bedieningssysteemarchitectuur worden de brandstofkosten en uitstoot aanzienlijk verminderd, en worden de prestaties en externe communicatie sterk verbeterd. De systeemervaring van Woodward omvat volledige controle van common-rail-, dual-fuel-, gas- en biogasmotoren van alle formaten en voor alle toepassingen. Met de snelle systeemontwikkelingstools van Woodward is aanpassen bovendien gemakkelijk.

    Wat uw behoeften ook zijn, de ontwerpingenieurs, werkplaats en buitendienstmonteurs van Goltens werken met u samen om uw project professioneel en efficiënt te realiseren. 


    Homepagina Woodward