Homepagina Woodward

Reparaties, uitwisselingen en Field Service

Goltens is een specialist in service en reparaties van regulateurs. Onze speciaal gebouwde werkplaatsen zijn allemaal ISO 9001-gecertificeerd en volledig uitgerust met hoogopgeleid en ervaren personeel en de nodige speciale hulpmiddelen voor reparaties en revisies, en ook voor het uitgebreid testen van alle regulateurs en aandrijvingen van Woodward.  

Als Woodward-distributeur met een groot aantal geautoriseerde onafhankelijke faciliteiten over de hele wereld, volgt Goltens een strikt kwaliteitscontroleproces voor alle revisies en reparaties.  Het hele proces - van ontmanteling, schoonmaken en inspectie tot heropbouw, testen en kalibreren - wordt streng gecontroleerd, zodat uw regulateur steeds met de correcte specificaties werkt. Goltens gebruikt alleen authentieke wisselstukken van Woodward in alle reparaties, en voor alle reparaties gelden volledige garanties.  

De regulateurexperts van Goltens hebben ook de ervaring en kennis om hydraulische en mechanische regulateurs van Regulateurs Europa, Heinzmann en Zexel-Diesel Kiki te repareren en reviseren.

Governor Exchange-programma
Service op locatieHomepagina Woodward