Homepagina Woodward

Upgrade en retrofits

Als Recognized Engine Retrofit (RER)-partner van Woodward levert Goltens mechanische hydraulische regulateurs en hypermoderne digitale controlesystemen om zuigermotoren op gas of diesel te moderniseren en upgraden naar de nieuwste Woodward-technologie.

Of u nu streeft naar betere prestaties en brandstofefficiëntie, naleving van strengere uitstootregelingen of meer alternatieve brandstofopties - Goltens levert een uitgebreide oplossing voor het hele systeem om uw bestaande motorbediening te upgraden. Met verouderende onderdelen loopt u risico op ongeplande stillegging en verouderde onderdelen creëren ernstige problemen waardoor stillegging duurder wordt. De financiële verliezen die voortkomen uit ongeplande stillegging, door het falen van een eenvoudig onderdeel, zijn vaak aanzienlijk hoger dan de relatief lage kosten voor dat onderdeel. Het retrofitten van een geïntegreerde motorbedieningsoplossing ter vervanging van een verouderd systeem verbetert de betrouwbaarheid en prestaties van de motor, met betere brandstofefficiëntie en lagere uitstoot.

Goltens voert een uitgebreide evaluatie van uw bestaande bedieningssysteem uit, inclusief de bedieningspanelen, regulateurs en andere hulpsystemen.  Op basis van dit rapport kunnen de ontwerpingenieurs van Goltens een allesomvattende oplossing ontwerpen die de motorprestaties verbetert en gebruikmaakt van de nieuwste technologie. Om ervoor te zorgen dat het bedieningssysteem zoals voorzien en zonder problemen werkt op de site, wordt er in ons laboratorium simulatiesoftware en -hardware gebruikt tijdens het ontwerpen en testen, om de omstandigheden in de fabriek na te bootsen.


Homepagina Woodward