Over ons

Goltens is de enige onafhankelijke reparatiespecialist die eigenaars, managers en OEMs allesomvattende wereldwijde service biedt.

Elk jaar vertrouwen meer dan 3000 klanten, waaronder reders, scheepswerven, industriële fabrieken en elektriciteitscentrales op Goltens voor het origaniseren, plannen en uitvoeren van cruciale onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Het logo van Goltens is een van de meest vertrouwde handelsmerken binnen de wereldwijde reparatie- en onderhoudsindustrie. Het opbouwen van een betrouwbaar merk, zoals Goltens, gebeurt niet van de een op de andere dag, maar kost jaren hard werken, betrouwbare service en een solide reputatie.

Onze waarden

Aanwezigheid

– We zijn daar waar u ons nodig heeft

  Reactie

  - Wij staan altijd paraat om te reageren

   Precisie

   - Wij doen het de eerste keer goed

    Door onze geschiedenis heen hebben werknemers Goltens beschouwd als een levensstijl, niet alleen als een baan. Hardwerkende mensen hebben het bedrijf opgebouwd en dat geldt nu nog steeds.

    Het bestuur, de ingenieurs en de monteurs van Goltens hebben een sterk gevoel van toewijding en zijn trots om deel uit te maken van een bedrijf dat een superieure kwaliteit, toonaangevende technologie en zeer gespecialiseerde vaardigheden verzekert.

    Als specialist in motoren onderhouden en repareren wij een breed scala aan dieselmotoren en aanverwante apparatuur. Door ter plekke te machineren elemineren we de met demontage, transport en installatie van de machines gepaard gaande downtime. Om aan nieuwe milieuvoorschriften te voldoen helpen wij mee met het plannen en installeren van green technologies-oplossingen die de levensduur van waardevolle bedrijfsmiddelen verlengen.

    Onze klanten zien Goltens als een oplossingsgerichte partner die hen in onvoorziene situaties helpt winstverlies te vermijden. Ze kennen ons als 1.000 ervaren personen die zich in 14 landen volledig inzetten om uitvalstijd van bedrijfsmiddelen te minimaliseren.

    Door snel te reageren in kritieke situaties met services van voorspelbaar hoge kwaliteit hebben wij een sterke positie verworven bij besluitvormers die waarde hechten aan ononderbroken werking. Wij werken nauw samen met vooraanstaande fabrikanten van apparatuur. We zijn echter onmiskenbaar onafhankelijk om er geen twijfel over te laten bestaan dat onze loyaliteit bij onze klanten ligt.

    Lees meer over wat wij voor onze klanten hebben gedaan in onze case studies over diesel-, insitu- en BWT-retrofits .