Goltens Green Technologies: Expert in Ballastwaterbehandeling-retrofit en Naleving Emissievoorschriften

Met de bekrachtiging van de IMO Ballast Water Management Convention, en de naderende verlaagde toegestane zwaveluitstoot, is het belangrijk voor reders om hun vaartuigen te retrofitten om aan de nieuwe eisen te voldoen.

Deze reguleringen zullen iedere reder treffen, en een tekort aan systemen en firma's om ze professioneel te implementeren is bijna niet te voorkomen.

Onze processen en aanpakOnze processen en aanpak

Het selecteren van de juiste technologie is al moeilijk genoeg. De timing en implementatie goed voor elkaar krijgen is nog moeilijker. Daarom is ervaren, onafhankelijk advies essentieel.

  BallastwaterbehandelingsretrofitsBallastwaterbehandelingsretrofits

  Met de ratificatie van de IMO Ballast Water Management Convention is een tekort van systemen om naleving te bewerkstelligen en firma's die ze kunnen implementeren bijna onvermijdelijk.

   Sulphur Emission ComplianceSulphur Emission Compliance

   De dreigende deadlines en nog in afwachting zijnde goedkeuringen voor een verscheidenheid aan milieuregelgeving inzake uitstoot zorgen ervoor dat naleving en retrofit een belangrijke zorg worden voor rederijen wereldwijd.

    Casestudies Green TechnologiesCasestudies Green Technologies

    De beste manier waarop wij kunnen aantonen hoe Goltens serieuze problemen oplost, is aan de hand van ons steeds groter wordend archief van case studies.

     De retrofit-expertise van Goltens Green Technologies is ongeëvenaard. De organisatie heeft meer dan 250 projecten ondernomen om naleving te bewerkstelligen voor ballastwaterbehandeling en wetgeving omtrent het beperken van zwaveluitstoot. Het bewezen effectieve en herhaalbare proces van Goltens Green Technologies maakt het mogelijk om met vertrouwen de best passende oplossing te onderzoeken, ontwerpen en installeren. Hierbij wordt naleving van de milieuvoorschriften behaald met slechts minimale onderbreking van de bedrijfsactiviteiten, waardoor onnodige downtime vermeden wordt.

     Goltens' wereldwijde netwerk van retrofit-experts maakt ons de ideale partner voor internationale scheepsexploitanten. Projecten kunnen gepland en gecoördineerd worden binnen de gewenste regio, maar uitgevoerd door de experts van Goltens op een georganiseerde en efficiënte manier, ongeacht waar het vaartuig zich bevindt.