Ballastwaterbehandelingsretrofits

Met de ratificatie van de IMO Ballast Water Management Convention is een tekort van systemen om naleving te bewerkstelligen en firma's die ze kunnen implementeren bijna onvermijdelijk.

Ballastwaterbehandeling-Retrofit, BWT-retrofit, Ballast Water Treatment System retrofit

Sinds 2010 heeft Goltens Green Technologies meer dan 200 ballastwaterbehandeling-retrofitprojecten ondersteund, wat ons tot marktleider op dit gebied maakt. Als onafhankelijke partner in retrofits, vertegenwoordigen wij niet een bepaalde fabrikant of technologie. We hebben projecten voltooid met systemen van Optimarin, Bio-UV, Headway, Severn Trent DeNora, Alfa Laval, Auramarine, NK, Hyde Marine, Wärtsilä en anderen.

Onze ervaring in ballastwatersysteembehandeling-retrofits is ongeëvenaard

 

Goltens Green Technologies helpt vooruitdenkende eigenaren van schepen om deze vraagstukken op veel verschillende manieren aan te pakken. Sommigen evalueren en selecteren systemen en bepalen de voorwaarden wat betreft locatie en ruimte; sommigen proberen een installatie uit op een schip van elke soort; anderen rollen een gefaseerd installatieplan uit over hun gehele vloot. Ons proces is volledig aanpasbaar. We kunnen eigenaren ondersteunen in het onderzoeken van de mogelijkheden met behulp van modelleren en 3D-scans, of we kunnen volledige turnkey systemen installeren.

Welke aanpak ook gekozen wordt, Goltens Green Technologies kan ondersteunen bij alle fases van het project en zorgen voor de meest doeltreffende installatie mogelijk.