Casestudies Green Technology

Alle casestudies over Green TechnologiesAlle casestudies over Green Technologies

Goltens' wereldwijde netwerk van retrofit-experts maakt ons de ideale partner voor internationale scheepsexploitanten. Projecten kunnen gepland en gecoördineerd worden binnen de gewenste regio, maar uitgevoerd door de experts van Goltens op een georganiseerde en efficiënte manier, ongeacht waar het vaartuig zich bevindt.

    Case studies over ballastwaterbehandelingCase studies over ballastwaterbehandeling

    Sinds 2010 heeft Goltens Green Technologies meer dan 200 ballastwaterbehandeling-retrofitprojecten ondersteund, wat ons tot marktleider op dit gebied maakt. Als onafhankelijke partner in retrofits, vertegenwoordigen wij niet een bepaalde fabrikant of technologie. We hebben projecten voltooid met systemen van Optimarin, Bio-UV, Headway, Severn Trent DeNora, Alfa Laval, Auramarine, NK, Hyde Marine, Wärtsilä en anderen.

      Case Studies over ZwaveluitstootCase Studies over Zwaveluitstoot

      Er is een reeks verschillende mogelijkheden om aan de limieten voor sulphur emission te voldoen die onderling sterk verschillen wat betreft complexiteit en kosten (zowel operationele als kapitaalkosten) en ze vergen allen een grondige analyse van een groot aantal factoren voordat een oplossing gekozen wordt. Deze oplossingen variëren van het veranderen van brandstofsoort die voor het schip gebruikt wordt tot het schoonmaken of wassen van uitlaatgassen voordat deze door het schip worden uitgestoten.