In situ machineren / Experts In Machineren Op Locatie

Goltens is een door oplossingen gedreven leverancier van de meest technologisch geavanceerde op locatie- en insitu services voor machineren die op dit moment beschikbaar zijn.

Goltens' missie en doel is de downtime van bedrijfsmiddelen voor onze klanten uit alle industrieën over de wereld te minimaliseren. Door deze services insitu en op locatie uit te voeren bent u in staat enorme besparingen te realiseren door het elimineren van kosten en extra downtime verbonden aan de demontage en verwijdering, logistiek, transport en installatie van de machinerie of uitrusting.

Krukas en krukpen machinerenKrukas en krukpen machineren

  Uitgloeien en verwijderen van hardheidUitgloeien en verwijderen van hardheid

   Insitu lijnborenInsitu lijnboren

    Schroefaskoker kotterenSchroefaskoker kotteren

     On-Site MachiningOn-Site Machining

      Metal stitchingMetal stitching

       Laser alignment/uitlijningLaser alignment/uitlijning

        Alle in situ case studiesAlle in situ case studies

         Nauwkeurige, deskundige reparaties en aanpassingen worden op locatie uitgevoerd, precies wanneer u ze nodig hebt.

         Al 70 jaar levert Goltens onze veelgevraagde, gespecialiseerde services overal in de wereld, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze services omvatten een volledig scala van grootschalig en kleinschalig gespecialiseerd gereedschap om vrijwel iedere uitdaging die onze klant ons voorlegt aan te kunnen.

         ONZE SEGMENTEN:


         MaritiemMaritiem

         Goltens is al lange tijd de voorkeursleverancier voor gecompliceerde maritieme machineerklussen - downtime staat gelijk aan verloren vaartijd en opbrengsten - Goltens is gericht op het zo snel mogelijk hervatten van de exploitatie.

          Offshore Oil & GasOffshore Oil & Gas

          De complexe eisen van de offshore olie- en gasmarkt vereisen vakkundige en deskundige monteurs met het juiste gereedschap - Goltens is goed uitgerust om de behoeften van de offshore markt aan te pakken.

           ElektriciteitscentralesElektriciteitscentrales

           (Diesel en stoom)
           Goltens is al vele jaren nauw betrokken bij de energieopwekkingsindustrie en is actief in het bieden van ondersteuning en een brede verscheidenheid van complexe machineeroplossingen voor geplande uitval en uitval in noodsituaties.

            Petrochemisch/RaffinaderijenPetrochemisch/Raffinaderijen

            Of het gaat om een geplande stop of uitval in noodsituaties - Goltens' bekwame machinisten kunnen ter plaatse zijn met het juiste gereedschap en monteurs om aan alle behoeften te voldoen.

             MijnbouwMijnbouw

             Wanneer downtime is cruciale factor is, heeft Goltens de uitrusting en vaardigheden. Grote verwerkings- en bouwmachines gebruikt in de mijnbouwindustrie vereisen veel reparatie en onderhoud - Goltens heeft de expertise en gereedschap om vrijwel ieder probleem aan te pakken.

              Scheepswerven/ScheepsbouwScheepswerven/Scheepsbouw

              (Commercieel en militair)
              Goltens' langdurige relatie en decennia aan ervaring met scheepswerven rond de wereld maakt ons de duidelijke keuze voor de complexe machineeroplossingen nodig in nieuwbouw, retrofit en reparatie voor commerciële en militaire schepen.

               Hydro-elektrische energieHydro-elektrische energie

               De hydro-elektrische industrie vereist grootschalig fijnmachineren en uitlijningsservices - of het gaat om boren, flensvlakken, renovatie van krukpennen of lagerwerk, Goltens heeft het gereedschap en de ervaring om het werk gedaan te krijgen.

                WindenergieWindenergie

                Goltens heeft wereldwijde vestigingen en grootschalig en precisie gereedschap, waardoor wij in een uitstekende positie verkeren om de steeds groter wordende behoeften van de groeiende windenergiemarkt te ondersteunen.

                 Fabricage/industrieelFabricage/industrieel

                 Wat uw machineerbehoeften ook zijn, Goltens heeft het gereedschap, uitrusting en technische ervaring om het probleem met nauwkeurigheid, snelheid en kwaliteit op te lossen.