Alle in situ case studies

Al 76 jaar levert Goltens onze veelgevraagde, gespecialiseerde services overal in de wereld, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze services omvatten een volledig scala van grootschalig en kleinschalig gespecialiseerd gereedschap om vrijwel iedere uitdaging die onze klant ons voorlegt aan te kunnen.

Krukas en krukpen machinerenKrukas en krukpen machineren

Goltens is al sinds lange tijd de leider in het in situ slijpen en machineren van krukassen en krukpennen. Als eerste onderneming ter wereld die begin jaren vijftig in situ een krukas kon slijpen, zorgden de patenten van Goltens op zijn in situ krukas slijpgereedschap voor een revolutie binnen de branche met aanzienlijke vermindering van downtime voor rederijen die problemen hadden met krukasstoringen en beschadigde krukpennen.

  Uitgloeien en verwijderen van hardheidUitgloeien en verwijderen van hardheid

  Als marktleider in maritiem krukasmachineren stoot Goltens jaarlijks op veel gebreken die leiden tot plekken met te hoge hardheid. Het verlies van een krukas of andere roterende as vanwege te hoge hardheidswaarden is duur, tijdrovend en extreem verstorend. Goltens biedt wereldwijd deskundige analyse van krukasgebreken en warmtebehandeling/uitgloeien gecombineerd met oplossingen op het gebied van insitu machineren die downtime minimaliseren.

   Insitu lijnborenInsitu lijnboren

   Niet alle krukas schade kan eenvoudig worden hersteld door machineren of slijpen. Soms is de schade zo ernstig dat de motorpockets zijn beschadigd en de motor gelijnboord moet worden.

    Schroefaskoker kotterenSchroefaskoker kotteren

    Of uw reparatie nu schadegerelateerd is, onderdeel van een routine overhaal of onderhoudsbeurt, of vereist voor een nieuwbouwproject, Goltens kan de monteurs en gespecialiseerd gereedschap mobiliseren om schroefaskokers te kotteren van iedere afmeting en lengte.

     Algemeen insitu machinerenAlgemeen insitu machineren

     Goltens' vermogen om insitu/op locatie te machineren elimineert de logistieke en kostengerelateerde problemen die gepaard gaan met reparaties en grote vervangingen aan grote uitrustingen die niet makkelijk kunnen worden getransporteerd. Goltens deskundige insitu monteurs voeren verschillende machineerprocedures op locatie uit, waaronder grootschalig flensvlakken, machineren van het oppervlak en meer. We kunnen een breed scala aan hulpmiddelen naar uw locatie transporteren, om er zeker van te zijn dat uw uitrusting zo snel mogelijk operationeel is.

      Metal stitchingMetal stitching

      In situ metal stitching is vaak de enige aanvaardbare methode om scheuren in gietijzer te repareren. Zo kan een belangrijk onderdeel van de apparatuur gered worden, waar het anders zou leiden tot een afgekeurd component. Traditionele lasmethoden kunnen gietijzer en ander gegoten metaal niet effectief repareren. In veel gevallen leidt dit tot grotere schade aan het stuk dat gelast wordt.

       Laser alignment/uitlijningLaser alignment/uitlijning

       Goltens' insitu monteurs hebben een brede expertise in het gebruik van ultramoderne laser alignment/uitlijning tools. Goltens gebruikt deze gereedschappen en technieken dagelijks samen met zijn andere insitu services en het is dit herhaaldelijke hoge tolerantiegebruik dat onze monteurs tot de beste van de wereld maakt.

        Of uw behoefte aan insitu machineren nu een reactie op een noodgeval is bij een beschadigde krukas of krukpen of een grootschalig flensvlakken als onderdeel van een onderhoudsuitval, Goltens heeft de vaardigheden en het vereiste gereedschap om u weer op weg te helpen op de snelste, meest accuraat en efficiënt mogelijke manier.

        Onze kracht komt voort uit de breedte en diepte van ons globale netwerk in 15 landen in de wereld, wat ons de mogelijkheid geeft snel te reageren op zowel routine als speciale problemen.

        Goltens' excellente reputatie voor korte doorlooptijden en snelle respons is onovertroffen in de industrie.